Hjemmesiden er blevet til med det formål, at sikre et højt niveau af kommunikation med selskabets medlemmer og andre interesserede.

Det er muligt at tilmelde sig et nyhedsbrev – dette gælder alle, uanset medlemskab. Der vil være en opdateret kalender med fremtidige begivenheder samlet ét sted og tilmelding til selskabets egne arrangementer. I dokumentsamlingen kan ældre referater og formandsberetninger findes.

Hjemmesiden skal være en levende hjemmeside! Det bliver den kun ved medlemmernes fortsatte engagement. Så vil du have noget i kalenderen, nyhedsbrevet eller et stort opslag under sidste nyt, så kontakt selskabets sekretær. Synes du som medlem, at nogle informationer bør rettes, tilføjes eller fjernes, er det vigtigt, at du melder tilbage.  Har du set på et af billederne længe nok eller trænger informationen om netop dit subspeciale til en overhaling, så sig til.

Vi håber, I kan lide den.

Med venlig hilsen bestyrelsen

KONTAKT SEKRETÆR

Har du som medlem eller besøgende på hjemmesiden kommentarer, forslag eller brug for yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte selskabet sekretær på
bastrup@health.sdu.dk

FACEBOOKGRUPPEN

Følg med i hvad der rører sig indenfor retsmedicin og deltag i debatten på selskabets facebook- gruppe. Gruppen er kun for selskabets medlemmer.
Gå til facebookgruppen