Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Børn udsat for mishandling og seksuelle overgreb

1. november 2012

Titel: Børn udsat for mishandling og seksuelle overgreb
Dato: 01. november 2012 kl. 16:00
Sted: Tivoli Hotel
Arni Magnussons gade 2
1577 København V
+4544870000
www.tivolihotel.dk
Kontaktperson: Christina Jacobsen, Retsmedicinsk Institut Københavns Universitet

 

Program: Download
Seneste tilmelding fredag 21.9.2012

Pris:
inkl. videnskabeligt formøde 2550,- kr plus kursusmiddag 750,-
ekskl. videnskabeligt formøde 2050,-, plus kursusmiddag 750,-

Formålet med kurset er at belyse faglige aspekter vedrørende emnet og danne en platform for tværfaglig vidensdeling og –formidling fra nogle af de forskellige aktører på området. De enkelte oplæg tjener til at illustrere faggruppers arbejdsmetoder og kompetencer for at styrke fremtidigt samarbejde og udvikling på området.

Se endvidere vedhæftet program.

Praktiske oplysninger:
Målgruppe: Medlemmer af Dansk Selskab for Retsmedicin, retspatologer, -kemikere og -genetikere, yngre læger under uddannelse indefor retsmedicin, politiet, jurister, pædiatere, embedslæger, andet sundhedsfagligt personale og andre interesserede. Medlemmer af Dansk Medicinsk Selskab er velkomne.

Deltagerantal: Der er et begrænset antal deltagerpladser.

Videnskabeligt formøde: alle er velkomne til at indsende abstract til enten et frit foredrag á 15 minutters varighed, inklusive diskussion eller til en poster. Ved deltagelse med en poster (max. 90 x 120 cm) forbered da en præsentation på 2-3 minutter. Venligst indsend abstract til Kristine Boisen Olsen (kristine.boisen.olsen@forensic.ku.dk) senest 15. september. Yngre selskabsmedlemmers bidrag vil blive prioriteret højest. Officielt sprog er nordisk, men postere og indlæg på engelsk accepteres. Der er to præmier, én for bedste foredrag og én for bedste poster. Udvalg ved simpelt flertal blandt deltagerne.

Overnatning: Vi anbefaler hurtig reservation af hotelværelser enten på Hotel Tivoli, www.tivolihotel.dk (kongres-stedet) eller på Hotel Wakeup Copenhagen, www.wakeupcopenhagen.dk (lokaliseret nogle 100 m fra Hotel Tivoli).

Detaljer

Dato:
1. november 2012
Begivenhed Kategori: