Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Årskursus 2021: Efterforskning af dødsfald – et skannerblik ind i fremtiden

4. november 2021 - 6. november 2021

Årskursus 2021 invitation

Årskursus 2021 i Dansk Selskab for Retsmedicin afholdes i år på Hotel Comwell, Aarhus og omhandler brugen af scanningsteknikker i forbindelse med efterforskning af dødsfald herunder obduktioner, ligsyn, DVI-hændelser m.m.

Tilmelding seneste 26. august: https://events.au.dk/aarskursus2021/signup

Program

 

Målgruppen for deltagelse er medlemmer af Dansk Selskab for Retsmedicin, yngre læger under uddannelse inden for retsmedicin, politiet, kriminalteknikere, anklagemyndigheden, Styrelsen for Patientsikkerhed, forsvarsadvokater, radiologer, radiografer, retsodontologer, andet sundhedsfagligt personale og samarbejdspartnere i øvrigt.

Invitationen må gerne videresendes til samarbejdspartnere for hvem kurset måtte være interessant.

 

Deltagergebyr

A: 3000 DKK – Dækker årskursus, videnskabeligt formøde og kursusmiddag

B: 3300 DKK – Dækker social arrangement torsdag, årskursus, videnskabeligt formøde og kursusmiddag

For mere information besøg www.forensic.dk eller kontakt kursusarrangørerne ved at maile til forens@au.dk og angive Årskursus 2021 i emnefeltet.

 

Videnskabeligt formøde: Der er mulighed for at indsende abstracts til hhv. mundtlig præsentation samt poster præsentation.

DSFR honorerer den bedste præsentation i hver kategori med 5000,-

Abstract sendes til Søren Reinhold Jakobsen: srja@forens.au.dk, senest d. 13. september kl. 23.59 med angivelse af, om man ønsker poster eller mundtlig præsentation

Abstract: Skal indeholde titel, præsentationstype, forfattere og tilknytning. Må max indeholde 250 ord. Tekst skal være på engelsk.

Poster: Dimensioner max 110 cm højde x 90 cm bredde. Opsætning foregår mellem kl 8-9 fredag d. 5/11. Der vil være opsætningsmateriale tilgængeligt. Der vil blive holdt poster-walk, hvor der forventes kort præsentation (3 minutter) af hver poster

Foredrag: Der forventes at være 10-15 minutter til rådighed til hvert foredrag inkl. spørgsmål (når antallet af oplæg kendes, vil dette blive præciseret). Teksten på slides skal være på engelsk. Præsentationen må være på dansk eller engelsk. Der kan ikke benyttes egen computer, i stedet skal præsentationerne sendes til srja@forens.au.dk forud for oplæggets afholdelse.

Overnatning ifm Årskursus

Der er på Comwell forhåndsreserveret et antal værelser til årskursusdeltagere, som kan bookes ved at benytte denne bookingformular.

Bookning af hotelværelserne er i øvrigt fuldt og helt et anliggende mellem Comwell og den enkelte årskursusdeltager, som vælger at benytte sig af muligheden.

Detaljer

Start:
4. november 2021
Slut:
6. november 2021
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Comwell Aarhus
Værkmestergade 2
Aarhus C, 8000
Se Sted hjemmeside