Klinisk Retsmedicin: Den voldsramte Person

 

Grov vold kan medføre personfarlig skade og indebære livsfare. Det skal retsmedicineren undersøge og vurdere. Traumecentrets personale skal ikke blot redde liv og behandle, når en voldsramt person ankommer. De skal også begynde på dokumentationen, som retsmedicineren med sporsikring og erklæring bygger videre på til politiets efterforskning og til retsvæsenets vurdering og domfældelse. Denne målrettede og dynamiske proces er tema for årsmødet og vil blive beskrevet med tværsektorielle indslag. Fra operationsstuen til anklagerens procedure ved retsmødet. Set gennem både danske og internationale briller.

Årsmødet finder sted i Aarhus, Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Program for Årsmødet 2017

Overnatningsmuligheder:

Mødedeltagerne skal selv booke overnatninger. Der er lavet specialaftale med Scandic Aarhus City, brug nedenstående link og bookingkode.   https://www.scandichotels.dk/aarhuscity?bookingcode=BAAR021117&cmpid=cc_channelshift

Pris per værelse per nat inkl. morgenmad: 980 DKK Tillæg per nat, hvis der er 2 personer på værelset: 100 DKK

Bookingkode: BAAR021117 Book til specialpris er efter først-til-mølle-princippet.

 

Betalingsinformation for mødedeltagelse:

Jyske Bank.  Knt.nr: 5053- 11 41 500

Udenlandske deltagere: Jyske Bank. IBAN nummer: DK 31 50 53 000 11 41 500   SWIFT kode: JYBA DKKK

Ved indbetalinger  skal det entydigt fremgå hvem og hvad indbetalingen omfatter. Ofte vil der kunne oprettes en ”note / meddelelse til modtageren” hvor disse oplysninger kan anføres. Er dette ikke muligt ringes disse oplysninger til kassereren.

CVR nummer: 32499422

Ønskes EAN faktura, kontaktes kassereren. E-mail: mh-m@dadlnet.dk

Ved tvivl og evt. spørgsmål i forbindelse med indbetalinger kan kassereren altid kontaktes på telefon: +45 2621 5802

 

Indsendelse af abstract:

Alle opfordres til at indsende abstract med emner der relaterer sig til kursets emne, men alle bidrag er velkomne. Abstract kan formuleres på dansk eller engelsk. Det bør indeholde titel, forfatter, baggrund, materiale/metode, diskussion og konklusion samt ønske om poster eller oral præsentation. Deadline for abstracts er 29.09.2017. Abstracts sendes til Maiken Kudahl Larsen ml@forens.au.dk Der gives tilbagemelding om deltagelse med poster eller oral præsentation senest den 11.10.2017.
P.v.a. organisationskomitéen

Ole Ingemann Hansen, vicestatsobducent, Aarhus